Activiteiten Clarence Seedorf Playground Stedenwijk

Verschillende sport en spel mogelijkheden | Ook voor kinderen, jongeren en ouderen uit Oekraïne

Kom jij ook bij ons langs op het Clarence Seedorfplein in Almere Stedenwijk!? In ieder geval tot aan de zomervakantie zijn wij er op onderstaande dagen/tijden te vinden!

Sport en spel:

Maandag van 15.30 – 17.30u

Dinsdag van 15.30 – 17.30u

Woensdag van 13.30 – 17.30u

Vrijdag van 15.30 – 17.30u

Sport en spel voor meiden:

Donderdag van 15.30 – 17.30u

Basketbal met 24/8 Basketball:

Woensdag van 15.30 – 17.00u

Bootcamp:

Zaterdag van 10.00 – 12.00u

Sport en speel lekker mee! Wij zijn er ook voor kinderen, jongeren en ouderen uit Oekraïne!! Iedereen is welkom, zeg het voort!!

Tot snel!

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.