Activiteitenoverzicht Literatuurwijk en Stedenwijk januari 2022

Beste bewoners van Literatuurwijk en Stedenwijk,

Misschien is het vinden van de juiste organisatie in de buurt niet altijd even makkelijk. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Daarom is dit boekje voor u gemaakt. Onderstaand kunt u het in PDF formaat downloaden (let wel op dit is een bestand van 36 pagina’s – 2,4 MB) of online lezen.

Zo leest u waar uw kinderen terecht kunnen als zij willen sporten of spelen in de wijk. Dit kunnen zij bijvoorbeeld in Stedenwijk doen op de Playground, waar Talent In Opleiding en de jongerenwerkers iedere week activiteiten organiseren.

U kunt ook lezen waar u ondersteuning bij kunt krijgen vanuit het Wijkteam en andere organisaties of waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten in de wijk.

Kortom: een boekje voor u, zodat u beter de weg vindt in uw eigen wijk.

Hartelijke groet,
Wijkteam Literatuurwijk en Stedenwijk

Dit stuk is tot stand gekomen via Patrick Böhmermann in samenwerking met Bertyne Loet-loetoer

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.