ALMERE KLEURT DE TOEKOMST

Jij bent uitgenodigd voor onze BIJ1komst “Almere kleurt de toekomst” op zondag 26 maart te Casa Casla in Almere. Optredens, een dialoogtafel en open space, hapjes en drankjes, ga in gesprek met BIJ1-leden en sympathisanten uit het land. Meld je nu aan.

Almere kleurt de toekomst
Vorig jaar rockte we met punk, jazz en spokenword het eindsignaal van de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Dit jaar komt Sandy Bosmans weer terug en wordt ze begeleid door de funky sounds van Stefano de Smaele. Een intersectionele twist in muziek en poëzie. Je kunt leren ‘anders denken’ met onze ‘Kanteldenker’. Leer partijgenoten kennen uit Almere en uit het land. Er is ruimte om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken onder begeleiding van onder meer onze elder Anja Meulenbelt, raadsleden en actieve BIJ1-ers.

Rock jij het eindsignaal van het oude bestuur?
Een deel van bestuur treed af omdat hun termijn verloopt, ben jij wel de juiste persoon om het stokje over te nemen of wil je hierover meedenken? Wees welkom, misschien ben jij wel het volgende bestuurslid.

We hopen je graag te zien op 26 maart.

Kom je ook meepraten en genieten van muziek en spoken word op zondag 26 maart van 14-17 uur in Casa Casla? Meld je aan via https://forms.gle/RyKwQSoMdWGyjoRA8

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.