Bijzondere kids gezocht. Wie inspireert jou?

Heb je kinderen in je omgeving die een grote voorbeeldfunctie hebben? Iets bijzonders hebben gedaan? Zich inzetten als vrijwilliger? Met een actie geld op hebben gehaald of op een andere manier aandacht hebben gevraagd voor een maatschappelijk thema?

Vrijdag 26 november 2021 is de dag dat de Almeerse Kei door burgemeester Franc Weerwind met een groot feest wordt uitgereikt. Kinderen tussen 4 en 12 jaar oud kunnen een Almeerse Kei ontvangen. Iedereen kan een kind nomineren. De inschrijving sluit op vrijdag 24 september 2021.

Bezoek de website https://almeersekei.almere.nl/ voor meer informatie en om een bijzonder kind aan te melden! De inschrijving sluit op vrijdag 24 september 2021.

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.