De mooiste kerstboom van Stedenwijk

Vorig jaar hadden we twee blije winnaars van de mooiste kerstboom van Stedenwijk. Ook dit jaar zijn we weer benieuwd naar de mooie kerstbomen in de wijk.

Stuur een foto van je versierde kerstboom naar destedenwijker@outlook.com.

In januari maken we een compilatie van de inzendingen. De mooiste boom krijgt een prijs en een eervolle vermelding in de Stedenwijker.

Foto van www.pixabay.com

Over de auteur

+ berichten

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.