‘De Pot 2000’ Virtual Concerts voor Voedselbank Almere Met Mello, Onin, Yssi SB & vrienden

Scholengemeenschap Echnaton sluit zijn actieweek voor Voedselbank Almere af met twee online concerten. Onder de naam ‘De Pot 2000’ Virtual Concerts – A Gathering Of Friends treden diverse (oud-)leerlingen en collega’s op. Doel is zoveel mogelijk houdbare producten op te halen voor Voedselbank Almere. Deze online events worden door Echnaton FM uitgezonden op woensdagavond 21 en donderdagavond 22 december.

Rijke muziekcultuur

De bovenste regionen van ‘De Pot 2000’ staan vol met nummers van bekende muzikale oud-leerlingen van de school. Rappers als Mello, Onin en Yssi SB timmeren al enkele jaren stevig aan de weg binnen de Nederlandse R&B scene. Ook in de rockmuziek bouwen oud-leerlingen aan hun carrière. Gitarist Tim Biesterveld bracht vorig jaar op Echnaton nog zijn eerste album uit en komt woensdagavond terug met zijn band Crazy Glasses. Sieb de Wit treedt dan op met zijn formatie Crossroad.

Programma

Woensdagavond 21 december van 19.00 tot 21.00 is de aula gereserveerd voor rockmuziek van de twee bands. Op donderdagavond vindt het traditionele kerstgala plaats. Ook dit event wordt live uitgezonden. Vanaf 19.00 uur zijn er optredens, filmpjes en een kersttoespraak. Rond 19.45 is de bekendmaking van de opbrengst van de actie voor Voedselbank Almere. Om 20.00 start het schoolfeest met diverse dj’s en optredens van Mello, Onin, Yssi SB en vrienden.

Langsbrengen van producten op Echnaton

Echnaton nodigt elke Almeerder uit om ‘De Pot 2000’ deze week live te volgen. Het pop-up magazijn in de school is nog geopend tot donderdag 22 december, 16.00 uur. Iedereen die een houdbaar product heeft, kan dat langsbrengen. Onder het genot van een kopje koffie is er zendtijd beschikbaar voor kerstwensen en het draaien van favoriete tracks. Ook op afstand kan men helpen door het doneren van geld aan Voedselbank Almere via de website van de school: echnaton.nl.

Kijken en luisteren

‘De Pot 2000’ Virtual Concerts voor Voedselbank Almere wordt uitgezonden op Echnaton FM: echnatonfm.nl.

Uitgelichte foto is aangeleverd: Jéna, Thijs en Neha presenteren de Pot 2000 van 2022

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.