De Wijkhoek maakt kerststukjes voor bewoners en brengt kerstdiner aan huis

Bij de Wijkhoek hebben ze deze prachtige kerststukjes voor bewoners gemaakt en vorige week langsgebracht.

Kerststukjes gemaakt door vrijwilligers
Woensdagavond 22 december wordt er gekookt en brengen vrijwilligers bij zo’n 25 mensen een kerstdiner aan huis.
Normaal gesproken vieren ze gezellig met elkaar kerst in de Wijkhoek. Helaas kan dit vanwege de maatregelen natuurlijk niet doorgaan.

In totaal is er een kerstdiner bij 25 ouderen langsgebracht in de wijk. Het zag er allemaal heel lekker uit. Alle vrijwilligers en sponsoren bedankt! Dankzij jullie hebben we dit project kunnen bewerkstelligen en we hopen op jullie support te kunnen blijven rekenen in de toekomst!

Krieltjes, doperwten, sperzieboontjes en kip

Een prachtig voorbeeld van buurtkracht in de wijk!


Stoofpeertjes, appel, slaatje, chocola, rosbiefrollade, appelmoes en vruchtjes

Fijne Feestdagen namens de

De Wijkhoek
Assenplein 1
1324 CK Almere
tel. 06-41 36 49 32

Route: https://goo.gl/maps/ctPB5FX6hDEb3tF4A

Alle foto’s zijn aangeleverd

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.