Gezellige kletser gezocht

Voor Buurtkamer De Inloop in Stedenwijk zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die wensen, interesses, ideeën en ervaringen kan vertalen naar concrete activiteiten.

Een Buurtkamer is een kleinschalige ontmoetingsruimte voor bewoners uit de wijk. Een open inloop in een gastvrije ”huiskamer” met tijd voor een praatje en waar je een kopje koffie of thee kan drinken. De Buurtkamer heeft een open karakter en de deelnemers kunnen zelf bepalen hoe vaak en hoe lang zij aanwezig zijn. Voor maaltijden en sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Wat verwachten we van een gezellige kletser?

Je vindt het leuk om bewoners te ontvangen die de Buurtkamer bezoeken. Je voert gesprekken met de bewoners en biedt een luisterend oor. Je ondersteunt eventueel bij bestaande activiteiten of je zet samen met de bewoner een nieuwe activiteit op. Uiteraard ondersteunt de coördinator jou hierbij.

Ben jij die gezellige kletser die wij zoeken?

Neem dan contact op met Vanessa Steenbergen door een mail te sturen naar vsteenbergen@deschoor.nl of door te bellen naar 06 146 77 131

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.