Herdenk samen met het Parkhuys Almere op 4 februari 2023 tijdens Wereldkankerdag

4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag is er wereldwijd aandacht voor de impact die de ziekte heeft. Kanker doet veel met je. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit heeft gevolgen voor je dagelijks leven. Voor jou als patiënt, maar ook voor de mensen om je heen. 

A lamp and books on a table

Description automatically generated with low confidence

Het Parkhuys Almere herdenkt op deze dag met een ceremonie op het hoofdveld van Almere City FC. Gezamenlijk plaatsen wij KWF-lampionnen op het veld en deze worden na zonsondergang ontstoken. 

Bestel uw lampion voor 10 euro op www.parkhuysalmere.nl\wereldkankerdag2023. Met de opbrengst van de lampionnen ondersteunt u het Parkhuys Almere. 

Het stadion is open om 17:00. De ceremonie start om 18:00. Adres: Competitieweg 20 in Almere. 

Contactpersoon: 

Ruud de Jonge 

coordinator@parkhuysalmere.nl 

06-53657631 

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.