Host op het Amsterdam-Almere paviljoen op Floriade

Floriade Expo 2022 is open tot 9 oktober 2022. De Expo laat creatieve, groene en duurzame oplossingen zien die we nodig hebben om ook in de toekomst prettig te kunnen wonen in onze steden.

Wat is daarvoor nodig?

Groen leven in de stad. Duurzaam verbouwde voeding. Schone energie en schone lucht. Een gezonde leefomgeving. De Expo laat een blijvende impact achter op de stad. Na afloop van de tentoonstelling verandert het Floriade Park in de groene en gezonde stadswijk Hortus. Met een bijzondere bomen- en plantenbibliotheek: het arboretum.

Word jij onze host?

Een van de paviljoens op Floriade is het Amsterdam-Almere paviljoen. Een initiatief van beide gemeenten om zich op Floriade te presentern. Het paviljoen heeft het thema: The voice of urban nature, ofwel De stem van de stadsnatuur. Als we in de toekomst prettig willen blijven leven in steeds groter wordende steden, moeten we luisteren naar de natuur en haar inwoners: mensen, dieren en planten.

Om bezoekers een warm welkom te heten in het Amsterdam-Almere paviljoen zoeken wij ook nog voor de laatste maand van Floriade vrijwillige hosts. Om bezoekers aan het Amsterdam-Almere paviljoen en de Schooltuinen een inspirerend bezoek op Floriade Expo 2022 te bezorgen. Bovendien maak je deel uit van een gezellig team van vrijwilligers en ontvang je toffe extra’s.

Meer info over het Amsterdam-Almere paviljoen

Er is inmiddels heel veel informatie over het paviljoen beschikbaar. Check TheVoiceOfUrbanNature.com. Je vindt er podcasts, video’s en achtergrondinformatie. Alles wat je maar wil weten kun je er vinden.

Volg ons op Facebook en Instagram (the voice of urban nature).

Wil je je aanmelden als host, check dan Floriadefan.nl

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.