Hou jij van wandelen en/of fietsen, wij zoeken jou!

Hou jij van wandelen en/of fietsen, ben je sportief en sociaal? Dan zijn wij op zoek naar jou voor een 42-jarige meneer uit Stedenwijk!

Voor een 42-jarige man uit Stedenwijk zoeken wij een sportief maatje. Deel jij zijn passie voor een fietstocht, wandeling en/of interesse in cryptomunten? Meneer kijkt naar je uit voor een luisterend oor en ontspanning!

Voor meer informatie en aanmelding: c.driehuis@vmca.nl of bel 036-5341404 en vraag naar Corinne Driehuis.

Vaardigheden

Sociaal en sportief.

Contactinformatie

VMCA
Wagenmakerbaan 43
1315BC Almere Stad
E-mailadres: c.driehuis@vmca.nl
Website: https://www.vmca.nl/vmca-project/vriendschap-op-maat/
Onkostenvergoeding: Ja

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.