Inloophuis de Ruimte krijgt opknapbeurt

Dit jaar bestaat het inloophuis 33 jaar en daarmee was het huis toe aan een opknapbeurt.
Afgelopen jaar heeft Ymere al ramen en deuren vervangen, waardoor het vooral ’s winters een stuk aangenamer is in het huis.  Verder heeft de firma Otolift een traplift gemonteerd, zodat de bovenverdieping beter bereikbaar is geworden voor mensen die slecht ter been zijn.

Dat was nog niet alles, want in de zomermaanden zijn twee vrijwilligers druk doende geweest met het behangen en schilderen van alle muren. Geen geringe klus voor Ron en zijn medevrijwilliger, maar het resultaat mag er zijn.
Alles ziet er weer fris en schoon uit. Hierdoor kan het inloophuis voorlopig weer verder. We prijzen ons heel gelukkig met deze vrijwilligers, net als de schare gastvrouwen en gastheren die iedere week trouw klaarstaan om de bezoekers te ontvangen.

Vanaf maandag 23 augustus bent u op de onderstaande dagen welkom voor een kop koffie of thee, een spelletje, het lezen van de krant of gewoon voor zo maar een praatje:
Maandagochtend          10.00 – 12.00 uur
Dinsdagmiddag              14.30 – 16.30 uur
Donderdagochtend       10.00 – 12.00 uur

Vanaf maandag 6 september bent u ook weer op onderstaande dagen welkom voor een kop koffie of thee, een spelletje, het lezen van de krant of gewoon zo maar een praatje. Verder is vanaf woensdag 8 september Vivienne’s kledingwinkeltje weer open.

Woensdagochtend        10.00 – 12.00 uur    (alleen hands kledingwinkeltje)
Vrijdagochtend               10.00 – 12.00 uur


Kom eens langs.
U vindt ons op de hoek van het Raaltepad en de Hengelostraat.

Inloophuis de Ruimte, Hengelostraat 39, 1324GR Almere. Tel 036 5339464
www.inloophuisderuimte.nl

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.