Wilt u iets leuks gaan doen met de kinderen in de herfstvakantie of op een vrije dag? U kunt dan bij ons op avontuur met kabouter Spannie, door het kabouterpad in het Spanningsveldbos te lopen. Het kabouterpad is sinds 3 juni open en vrij toegankelijk. Tijdens de route kunnen de kinderen leuke opdrachten maken.

Op een aantal adressen in Stedenwijk Zuid staat een kabouter Spannie kist met daarin een opdrachtenboekje een kabouterdiploma een kleurplaat en/of een bingokaart die u gratis kunt meenemen. De kisten zijn altijd open.

Op de volgende adressen kunt u deze kist vinden.

Eindhovenstraat 47

Boxtelplein 26

Bredaweg 35

De de kabouterroute begint bij De Veldhoek op Deurnestraat 40 in Stedenwijk Zuid.

Vanaf 16 oktober zit er een speciale Herfst/Halloween bingokaart in de kist. Ga daarmee dan snel op ontdekkingstocht in ons mooie Spanningsveldbos.

Neem ook eens een kijkje op de website: Stedenwijk-Zuid Groen (stedenwijkzuidgroen.nl)


VERJAARDAGSKIST

Een kabouter verjaardagsfeest vieren kan met de speciale verjaardag kist. Deze is gevuld met een binnen/buitenactiviteit, een opdrachtenboekje en bingokaart voor het kabouterpad. Maar ook met versiering, een kleurplaat, knutselmaterialen met voorbeelden, een kaboutermuts, een kaart voor de jarige, een uitdeeltasje met inhoud en een mooie versiering voor een taart. De kosten voor de verjaardagskist zijn 1 euro per kind. Om de kist te reserveren stuurt u een mail naar: collectiefstedenwijkzuidgroen@gmail.com

Spannie hoopt jullie snel te zien in het bos!

Door Karin Louw