Keti Koti Festival Floriade Expo 2022 Almere

Wil je erbij zijn. Koop dan snel je Floriade entreetickets voor 1, 2 en 3 juli met voordeel via floriade.com/korting met code SMOAFL22

In verband met de Floriade Expo 2022 heeft SMOA de wens uitgesproken bij de organisatie van Floriade Expo 2022, om middels het cultuurprogramma Keti Koti te herdenken/vieren. Dit zal plaatsvinden op 1, 2 en 3 juli in Almere. Op 2 en 3 juli organiseert Floriade Expo 2022 in samenwerking met SMOA een weekend vol met Surinaamse kunst en culturele acts.

De stichting multiculturele organisatie Almere is een non-profit organisatie in Almere met als doel het bewerkstelligen van het welzijn, de integratie en cultuur bevordering van inwoners van Almere. De stichting heeft zich gemeld bij de Floriade Expo 2022 omdat zij van mening is dat diversiteit bij een dergelijk groot evenement zeer gewenst is.

Samen met jou willen wij een waardige herdenking en viering laten plaatsvinden. Bezoekers van de Floriade zullen getrakteerd worden op een prachtige culturele presentatie met zang, dans, plengoffers en korte toespraken. Ook zijn er diverse exotische hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Op 1 juli wordt je verwacht om 12.30 uur bij de hoofdingang van de Floriade Expo2022. Daarna zullen wij samen onder begeleiding van een muziekgroep het terrein betreden. U kunt nu al weten dat er veel bekijks zal zijn. Kom daarom in je mooie feestelijke culturele kleding (kleiding). Er zullen ook diverse kraampjes zijn met o.a. presentaties, workshops.

Tot gauw.

Met vriendelijke groet,

Bestuur SMOA
Voorzitter Glen Leeuwin O6-11196302
Secretaris Clifthon Zebeda 06-21499178
https://smoa.nl/ E-mail info@smoa.nl

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.