Kunstwerk voor Moederdag

Volgende maand is het Moederdag. We willen iets speciaals doen voor Moederdag en daarom roepen we alle kinderen van Stedenwijk op om een gedicht, tekening en/of foto op te sturen met vermelding van naam en leeftijd naar: destedenwijker@outlook.com

Het mag alleen een gedicht, een tekening of een foto zijn. Je mag ook een kunstwerk maken waarin je twee of drie items verwerkt.

Mama is elke dag creatief bezig voor jou om alle ballen in de lucht te houden. Op Moederdag is het leuk als ze jouw creativiteit kan zien.

Verras haar met jouw kunstwerk. In mei kan ze het zien op onze website. Alle ingezonden creaties worden in mei gepubliceerd.

Alvast bedankt voor het meedoen. We hopen heel veel leuks van jullie te ontvangen.

Doe mee en maak mama blij met jouw creatie!

Inzendingen ontvangen we graag tot 28 april in verband met deadline mei (de maandelijkse editie komt weer uit op 1 mei).

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.