Opbouwwerker Ingmar van Duijn

Hallo allemaal,

Ik ben Ingmar van Duijn en sinds 2018 Opbouwwerker in Stedenwijk en in Almere Buiten (met name Bouwmeesterbuurt).

Ik sta graag in contact met bewoners en wil er dan ook voor zorgen dat iedereen zich welkom en gehoord voelt. Daarnaast help ik je graag meedenken hoe jij jouw idee verder kunt uitrollen als jij daar tijd, zin en energie voor hebt.

Je hoeft het nooit alleen te doen en daar ben ik als professional voor. Om je te ondersteunen en jouw weer verder op weg te helpen.

Mijn eigen interesses gaan uit naar een bewuste en gezonde leefstijl, kunst en cultuur en sportieve activiteiten.

Je kan mailen naar ivanduijn@deschoor.nl of bellen met 06 4010 36 76, of wie weet spreken we elkaar in de wijk!

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.