Ouder en Kind Festival weer razend succes

Het meest besproken festival van Stedenwijk is een feest voor iedereen met kinderen. Ouders en kinderen krijgen de mogelijkheid om een middag lang allerlei activiteiten samen te ondernemen. Zo konden kinderen stenen beschilderen en konden ze in de bus bij de politie. Super spannend natuurlijk! Ook kon er een heerlijke bloemscrub worden gemaakt.

De dag werd afgetrapt met een bijzondere theatervoorstelling ‘Buurmans Keukenparade’ van Plan D. Een spektakel voor jong en oud. De opening werd druk bezocht en het enthousiasme klonk door de ‘zaal’. Een buitenluchtzaal weliswaar, maar de pret was er niet minder om.

Naast alle bijzondere activiteiten mocht ook heerlijk eten en drinken niet ontbreken. Popcorn, pancakes en nog veel meer waren niet aan te slepen. De gezellige foodtruck met lekkernijen en voortreffelijke koffie kon je niet missen.

Een beetje regen halverwege de middag gooide wat roet in het eten. Sommige bezoekers kozen eieren voor hun geld en zijn er toen vandoor gegaan.

Volgend jaar wordt er zeker weer een mooi festival neergezet met nog meer bezoekers en initiatiefnemers!

Voor meer foto’s, filmpjes en info van het festival ga je naar de website van het Ouder en Kind Festival

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.