Ouderen Soos buurtcentrum De Inloop

Zin in een spelletje?

Kom gezellig naar de Oudersoos!

De Soos is iedere donderdag van 13.30 – 15.30 uur aanwezig in de Inloop (’s Hertogenboschplein 8).

Vind je het leuk om een praatje te maken en een kopje koffie te drinken met gelijkgestemden op leeftijd? Zijn snelle praatjes niks meer voor jou, maar een gezellige babbel wel?

Wie weet is de ouderen Soos in buurtcentrum De Inloop dan wat voor jou. Annemarie (93) ziet je graag een keer verschijnen bij haar clubje, zodat ze weer wat nieuwe ouderen ontmoet.

Voor meer informatie contact: Leo Berkenvelder (036-5337602) of inloop@deschoor.nl voor meer informatie.

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.