Serieuze hulp bij eenzaamheid

Je verbonden voelen is voor iedereen belangrijk en juist in deze tijd is dit zo moeilijk. Bent u boven de 75 jaar en heeft u last van eenzaamheid? Dan is Goed Ontmoet 75+ misschien iets voor u. Goed Ontmoet 75+ biedt ondersteuning aan 75-plussers die last hebben van eenzaamheid en daar verandering in willen.

Hoe werkt het?

U wordt gekoppeld aan een vrijwilliger waarmee u wekelijks contact heeft. Een vrijwilliger van Goed Ontmoet 75+ gaat samen met u op zoek naar wat er voor u nodig is om de situatie te veranderen. Onze vrijwilligers zijn getraind om mensen te ondersteunen die last hebben van eenzaamheid.

Wij bieden u

  • Een vrijwilliger die bij u past
  • Een vrijwilliger die luistert en met u meedenkt
  • Die u een jaar lang ondersteunt
  • Handvatten aanreikt om de eenzaamheid nu en in de toekomst zelf aan te pakken

Wilt u (weer) meer plezier in het leven? En staat u ervoor open om nieuwe dingen uit te proberen? Neem dan contact op met Noortje Huisman.

Contact

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Noortje en Vanessa via go75@deschoor.nl of bel naar Noortje op 06-20158782.

Goed Ontmoet 75+ is een gezamenlijk project van Humanitas Almere en De Schoor, Welzijn in Almere.

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.