Wegens omstandigheden kan het St. Maarten feest op de Achtbaan vanavond helaas niet doorgaan. onze excuses voor het ongemak.

Inmiddels is het een traditie te noemen, dat basisschool de Achtbaan open is met St. Maarten. Wil je griezelen? Ga dan naar binnen bij de ingang van de bovenbouw. Voor de kleintjes hebben we een sprookjeswonderland als je bij de kleuteringang naar binnen gaat. De school is open van 18.00-19.30. Hopelijk tot ziens op zaterdag 11 november 2023 bij de Achtbaan!

Foto van Pixabay.com

Door Kim

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.