St. Maarten spookhuis

Na het grote succes van vorig jaar zal basisschool de Achtbaan ook dit jaar geopend zijn met St. Maarten.

Bij de hoofdingang kan je het spookhuis betreden. Als je er zonder kleerscheuren doorheen komt, mag je aan het eind een kleine verrassing uitkiezen.

De kleintjes kunnen via de kleuteringang naar binnen voor het sprookjeswonderbos en kunnen daar ook een kleine verrassing uitkiezen.

De school zal geopend zijn van 18.00 tot 19.30. We kijken er naar uit om de kinderen van Stedenwijk te zien op 11 november!

Image by kjpargeter on Freepik

Over de auteur

+ berichten

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.