Stedenwijker hoe vier je kerst dit jaar in 2022

We zijn benieuwd hoe je kerst gaat vieren dit jaar. Wat komt er op tafel. Hoe zien de cadeaus eruit. Sommige gezinnen hebben in de loop der jaren tradities ontwikkeld die thuis absoluut niet mogen ontbreken tijdens de kerstdagen en de kerstperiode.

Laat ons weten hoe je kerst viert. Tips waar je de mooiste en voordeligste cadeaus kan kopen. Waar doe je het voordeligst de boodschappen.

Misschien heb je een recept die je wilt delen. Een leuke serie of film die je kijkt, wat je het liefst aantrekt, hoe je je huis versiert, waar je de leukste en voordeligste versieringen kan halen…etc. etc…

Kortom je bent welkom om alles te delen wat je doet tijdens en rondom de kerstdagen.

We zijn erg benieuwd en hopen op vele reacties.

Afbeelding van Victoria Model via Pixabay

Over de auteur

+ berichten

Hallo mijn naam is Jane. Sinds mei 2021 heb ik mij aangesloten bij de redactie van onze digitale buurtkrant "de Stedenwijker". Ik woon al 37 jaar met heel veel plezier in Stedenwijk Midden. Veel opbouw, herstel en nieuwbouw meegemaakt in Almere en er valt altijd wat te beleven in Stedenwijk. Ik ben benieuwd en geïnteresseerd in mijn omgeving en ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage aan mijn wijk te leveren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *