Steven van Dooren de wijkagent

Hallo bewoners van Stedenwijk, mijn naam is Steven van Dooren en ik ben de wijkagent van Stedenwijk.

In 2007 ben ik begonnen bij de politie en heb ik voornamelijk in de noodhulp gewerkt. Dit waren de meldingen waarbij de politie direct nodig is, zoals ongevallen of overvallen. Ik blijf natuurlijk politieman, maar ben als wijkagent ook het aanspreekpunt van de politie voor de bewoners en partners van Stedenwijk. Zelf probeer ik zichtbaar aanwezig en aanspreekbaar te zijn in de wijk op de fiets, maar ook in de auto. Hoe graag ik ook zichtbaar in de wijk aanwezig ben, heb ik ook veel werkzaamheden achter de schermen welke niet direct zichtbaar zijn. Maar wel net zo belangrijk. Ik heb nauw contact met partners zoals de gemeente, woningbouw, bewoners en bedrijfsorganisaties.

Zelf vind ik de verbinding heel belangrijk dus is mijn doel ook zoveel mogelijk met de inwoners en partners in verbinding te blijven. Dit kan in deze bijzondere tijd best lastig zijn hebben wij allen ervaren. Mocht u mij willen spreken dan kunt u bellen met 0900-8844. Als u met spoed de politie nodig heeft belt u dan 112.

Ik hoop u snel te spreken in de wijk!

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.