UW HULP IS HARD NODIG

Hulp gezocht voor de mensen in Stedenwijk Noord die het financieel moeilijk hebben

De Wijkhoek heeft uw hulp hard nodig voor mensen in Stedenwijk Noord die het financieel moeilijk hebben.Er worden levensmiddelen ingezameld.

Wil u helpen, of heeft u hulp nodig, dan kunt u bij de Wijkhoek terecht om levensmiddelen op te halen of te brengen. Alles wat langer houdbaar zijn we zeer blij mee.

Wij zorgen ervoor dat de levensmiddelen bij de juiste personen terechtkomen.

Uw donatie wordt zeer op prijs gesteld en wij danken u alvast hiervoor.

Neem contact met op met Joke Rebel tel. 06-41364932 voor het halen en of brengen van producten.

Wijkhoek

Assenplein 1

1324CK Almere

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.