Ik ben jongerenwerker Krish Oedietram

Hallo ik ben Krish Oedietram. Ik ben sinds 2011 werkzaam als accommodatiegebonden jongerenwerker bij De Schoor en werk momenteel sinds 2016 in Stedenwijk. Daarnaast houd ik ook samen met mijn collega Karim ontwikkelingen bij van Staatsliedenwijk.

Samen met mijn collega’s zorgen we voor een veilige omgeving zodat jongeren vanuit hun leefwereld zich verder kunnen ontwikkelen. Jongeren kunnen ook bij mij terecht om ideeën aan te dragen voor activiteiten en eventueel deze (samen met ons) organiseren.

Op afspraak ben ik ook beschikbaar voor individuele ondersteuning. Bijv. als vertrouwenspersoon, voor hun CV, het solliciteren naar een bijbaan, voor voorlichtingen i.s.m. andere organisaties, laagdrempelig op het gebied van muziek en meer.

Je bent van harte welkom om langs te komen en als jongere mee te doen met activiteiten of als bezoeker een kijkje te nemen.

Mijn werkdagen: maandag, dinsdag vanaf 15.00, woensdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 19.00 uur.

06 1844 7237  

koedietram@deschoor.nl
Krish Jongerenwerker De Schoor 

Insta: deschoor_krish

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.