Vrij schilderen in Inloop

In buurtcentrum de Inloop kunnen vanaf 5 september kunstschilders op de maandagochtend bij elkaar komen.

De groep is opgezet voor kunstschilders die het gezellig en inspirerend vinden om in een groepje met hun hobby bezig te zijn.

Voor wie nog nooit heeft geschilderd is de groep niet geschikt want er wordt geen les gegeven. Beginners die al wel schilderen zijn welkom.

Er kan geschilderd worden met acrylverf, olieverf of aquarel. Elke schilder brengt zijn eigen materialen mee en er is geen opslagruimte.

De bijdrage is slechts 1 euro per ochtend en koffie, thee en frisdrank zijn tegen kleine prijsjes te koop bij de bar van de Inloop.

De groep is opgezet door Atie de Swart die 15 jaar schilderles heeft gegeven in diverse buurtcentra en nu graag zelf wil schilderen samen met andere kunstschilders.

Voor meer informatie en/of inschrijven kan je bellen met:

Atie de Swart, tel. 036-5360598 of mailen naar atiedeswart@xs4all.nl

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.