Vrijwilligers gezocht voor ‘Koloniale sporen in mijn buurt’

Ik ben op zoek naar vrijwilligers die voor ‘Koloniale sporen in mijn buurt’ een interview willen begeleiden.

Project poster

Leerlingen van het Echnaton interviewen ouderen uit voormalige koloniën en jij luistert en schrijft mee.

Ken of ben je iemand die het leuk vindt om dit te doen? Het is aankomende vrijdag 17 juni op de Echnaton van 14.30-16.00 uur.

Ik zoek geen ouderen maar vrijwilligers die het interview willen notuleren. Aanmelden: info@inmijnbuurt.org of tel: 06-145 048 00

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.