Week tegen Eenzaamheid

Dit jaar viel de “Week tegen Eenzaamheid” van 30 september tot 7 oktober 2021. In deze week staat ontmoeting en verbinding centraal. De week is altijd rond de dag van de senioren op 1 oktober. Normaal organiseert het ouderenwerk van De Schoor een SeniorenPlusBeurs, maar deze kon dit jaar niet doorgaan, door de nog geldende coronaregels. Wij hopen u volgend jaar echter weer op deze beurs te verwelkomen waar u allerlei informatie kunt inwinnen o.a. op het gebied van welzijn, vrijetijdsbesteding, wonen, vervoer en het gezond ouder worden.

Net als vorig jaar is het team ouderenwerk “on tour” gegaan. Dit jaar hebben we in alle stadsdelen van Almere de markten bezocht waar we allerhande informatie hebben verstrekt en mooie gesprekken hebben gevoerd. Iedereen voelt zich wel eens eenzaam of alleen. Wat eenzaamheid is zal voor iedereen verschillen. U kunt contact met mij opnemen als u hier samen met mij over wil praten.

Mariëtte Alberda

Ouderenwerker Afdeling Wijk en Welzijn

Aanwezig: maandag t/m Donderdag

Mobiel: 06.52420105

Emailmalberda@deschoor.nl

De Schoor, Welzijn in Almere

Postbus 1220

1300 BE Almere

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.