Aankomend weekend vindt Gluren bij de Buren eerste editie plaats in heel Almere. Een breed scala aan muzikanten, poëten, theatergezelschappen, dansers of cabaretiers betreedt het gazon als podium. Bekijk het hele programma en stippel alvast jouw route uit op glurenbijdeburen.nl/programma.


In 23 stadse tuinen staan dansers tussen de hortensia’s, vind je improvisatietheater met potten en planten als props, of spelen jazzbands rond de vijver. Altijd al benieuwd geweest hoe de tuin van de buren er achter de schutting uit ziet? Of wil je je buurman nu een keer van dichtbij horen spelen op zijn gitaar? Gluren bij de Buren biedt je de mogelijkheid om je buren te leren kennen, onder het genot van lokale podiumkunsten in alle disciplines.


Het is mooi om te zien hoe zoveel Almeerders met elkaar en voor elkaar werken om hun talent als buren te delen.


Alle optredens duren 30 minuten, zodat jij van optreden naar optreden kunt wandelen of fietsen en wel zeven shows kunt meepakken. De optredens zijn gratis te bezoeken, maar een vrijwillige bijdrage is gewenst.


Gluren bij de Buren is een initiatief van Stichting de Bühne, in samenwerking met Poppodium De Meester en de Cultuurdome


ALGEMENE INFORMATIE

Wat: Gluren bij de buren Almere

Wanneer: Zondag 30 juni tussen 13:00 en 18:00

Waar: In alle wijken van [STAD]

Programma: glurenbijdeburen.nl/programma

Entree: Eigen bijdrage

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.