Wereld Haak- en Breidag op zaterdag 11 juni

Kom je zaterdag 11 juni gezellig haken of breien in de BuurtSuper? Het is dan Wereld Breidag. Ik zelf haak liever dan dat ik brei, dus ik maak er Wereld Haak- en Breidag van. Sámen haken of breien is gezellig, je inspireert elkaar en wie weet, leer je wat nieuws.

Monique Faase (organizer event)

Ik ben van de generatie die nog leerde handwerken op de lagere school. Enkel de meisjes wel te verstaan, de jongens kregen handenarbeid: zij leerden timmeren en zagen. Ik ben zo blij dat ik dit als kind geleerd heb. Het is een vaardigheid, waarvan men vaak denkt “ja, mijn óma doet dat ook”, maar het is beslist niet oubollig. Dus ik maak graag andere mensen enthousiast voor het wonder dat je met een enkele draad en één haaknaald of twee breipennen de mooiste creaties maakt.

Neem je vriendin of buurvrouw en je eigen haak/ brei-werk (of ander handwerk) mee en eventueel wat lekkers om te delen. Bij mooi weer zitten we buiten.

Waar: Buurtlokaal de BuurtSuper, Doetinchempad 27, 1324 JW Almere, Stedenwijk.

Routehttps://goo.gl/maps/R9ukFENMNuYh3UCg9

Wanneer: zaterdag 11 juni

tussen 12.00 en 16.00 uur

Kosten: geen

Opgeven: ja graag, app of mail Monique, 06 10892874 / monique@yemanja.eu

of meld je aan via Facebook https://www.facebook.com/events/344073944493628

Foto’s zijn aangeleverd

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.