Wereld Religie Dag

15 Januari is het Wereld Religie Dag.

Stuur ons een reactie hoe je je religie toepast in het dagelijks leven. Het kan ook zijn dat je niet religieus maar meer spiritueel bent of iets anders doet om tot rust te komen.

Meditatie, yoga en mindfull bezig zijn is voor mij spirutueel bezig zijn zodat ik de rust weer hervind.

Een lange wandeling maken en mijn hoofd leeg maken in het park is ook heel verfrissend.

Kortom laat weten wat jij doet om weer tot jezelf te komen.

We kunnen de inspiratie goed gebruiken in het nieuwe jaar.

foto: Jane Sultan

Over de auteur

+ berichten

Hallo mijn naam is Jane. Sinds mei 2021 heb ik mij aangesloten bij de redactie van onze digitale buurtkrant "de Stedenwijker". Ik woon al 37 jaar met heel veel plezier in Stedenwijk Midden. Veel opbouw, herstel en nieuwbouw meegemaakt in Almere en er valt altijd wat te beleven in Stedenwijk. Ik ben benieuwd en geïnteresseerd in mijn omgeving en ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage aan mijn wijk te leveren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *