WHOP WANTED HAPPY OLDER PEOPLE

WANTED HAPPY OLDER PEOPLE, kom maar zingen of muziek spelen!

Dit jaar start de WHOP Almere weer in buurthuis De Inloop met een zaterdagochtend per maand van 10 tot 12.30 uur. Iedere keer kunnen 50plussers komen om te zingen of muziek te maken. Of om te zien, te luisteren, mee te zingen, mee te dansen. Je zingt/speelt als solist of duo of trio of met allemaal!

Iedere WHOP ontmoeting heeft een thema waarin gezocht wordt naar 3 liedjes om te zingen of te spelen, zie de flyer. Het is heel mooi (en soms een verrassing) om te zien en te horen wat iemand als liedjes in dat thema ziet! 

WHOPpers die mee doen, kunnen dat wat gezongen of gespeeld is, ook bekijken op een (besloten) YouTube afspeellijst.

De WHOP ontmoetingen zijn iedere maand gepland behalve augustus. Deelname kost 4 euro inclusief een kopje koffie of thee. Kom en doe mee op jouw unieke eigen manier op dit podium voor zingen en muziek maken!

Voor vragen of aanmelding whopalmeregoespop@telfort.nl

Flyer met data tot de zomer
Flyer met data na de zomer

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.