Wijkwerker Ania Kudlinska

Vanuit MEE IJsseloevers, een organisatie voor mensen met een beperking werk ik in het wijkteam in de rol van cliëntondersteuner.

MEE streeft naar een inclusieve samenleving en ondersteunt mensen die hierin worden belemmerd door hun kwetsbaarheid of beperking. Ik heb kennis over en ervaring met mensen met een lichamelijke beperking, een ontwikkelingsachterstand of psychiatrische problematiek. Samen met de cliënt kijken wij naar oplossingen in het informele kader en als deze niet toereikend zijn, vanuit geïndiceerde zorg.

Vanuit MEE ondersteun ik bewoners van alle leeftijden op verschillende levensgebieden en in verschillende levensfasen. Ik heb aandacht zowel voor de cliënt zelf als ook voor het hele gezin, dit vanuit mijn expertise op het gebied van kinderen en jeugd.

Voor vragen ben ik bereikbaar op 06-30997185 en mail: a.kudlinska@meeijsseloevers.nl

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.