Wil je graag een belangrijk onderdeel van ons fesival zijn? Wij hebben vrijwilligers nodig op 11 juli 2021!

Voor de vijfde editie van het Ouder en Kind Festival zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons festivalteam willen versterken.
Wil je graag een belangrijk onderdeel van ons festival zijn? Ben je enthousiast, gedreven en niet vies van beetje hard werken? Wij hebben tijdens het festival op 11 juli 2021 vrijwilligers nodig. Vooraf voor de opbouw en festivalaankleding, tijdens het festival voor de verschillende taken (kassa, lunch, koffie/thee dienst) en na afloop voor de afbouw.

Kijk in je vriendenkring, bij je kennissen of collega’s, buren of je ouders, of ze het ook leuk vinden om als vrijwilliger bij het Ouder en Kind Festival aan de slag te gaan? Vrijwilliger zijn is hartstikke leuk, maar sámen vrijwilliger zijn is natuurlijk nog veel leuker! Enthousiasme, betrokkenheid en inzet – daar zijn wij op zoek naar!

Als festivalheld krijg je een hoop ervaring, gezelligheid en oneindig veel dankbaarheid…een nu al legendarisch eindfeest.

Vaardigheden

Ben je enthousiast, gedreven en niet vies van beetje hard werken? Vooraf voor de opbouw en festivalaankleding, tijdens het festival voor de verschillende taken (kassa, lunch, koffie/thee dienst) en na afloop voor de afbouw.

Contactinformatie:

Stichting Ouder & Kind
Barneveldpad 42
1324JL Almere Stad

Organisatievorm: stichting
E-mailadres: silvanadeliefde1@gmail.com
Website: http://sokalmere.nl
Onkostenvergoeding: Nee

Over de auteur

+ berichten

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.