World Clean Up Day 2022

Samen aan de slag voor een schoon Stedenwijk!

Zaterdag 17 september vierden wij voor de tweede keer World Clean Up Day in samenwerking met allemaal mensen die het belangrijk vinden dat het water en de straten in en om Stedenwijk schoon zijn. Dit keer hebben we nog meer mensen bereid gevonden hier aan mee te werken. Dat is een reden om trots en blij te zijn. Hieronder mijn samenvatting van deze fijne dag!

Lieve allemaal,

Wat was het weer een mooie dag!

Zelfs het weer viel best mee, aldus Marjolein van SUP-finity. Maar liefst: twaalf scouts met vijf begeleiders, zeven bewoners van de boulevard flats, twintig volwassenen en twintig kinderen bij de BuurtSuper , twaalf buren uit ’t Groene hart, twee buren van het Doetichempad, buurtwerker Soufiane, vrijwilligers van De inloop, vrijwilligers van Buren met elkaar (Collectief Stedenwijk Zuid Groen) en drie suppers van SUP-finity en Lars van Haddock met zijn kanovloot, hebben zich ingezet om onze wijk schoon te maken!

Daar mogen we best een beetje trots op zijn!

Samen maken we Stedenwijk een leefbare schone wijk! Nogmaals veel dank! Ook onze dank aan Albert Heijn voor de versnaperingen en aan de stadsreiniging voor de benodigde materialen!

En aan onze hoffotograaf Nico Nooij (mijn buurman) die regen en wind trotseerde voor de reportage!

Met toestemming van Nico mag ik deze link: https://www.myalbum.com/album/vHyWYv7SUDYP delen zodat jullie nog kunnen nagenieten van deze mooie en succesvolle dag.

Nogmaals bedankt allemaal

Over de auteur

Anne Kuipers
+ berichten