Het is al weer even geleden, maar op 23 juli 2023 vond het Ouder en Kind Festival plaats. En wij waren er bij! Speciaal voor het festival heeft Hanna een speciale editie gemaakt, met al onze favoriete artikelen. We hebben aan kinderen en hun ouders op het festival gevraagd of zij de speciale editie wilden afmaken. Zie hier het resultaat:

Dit prachtige kunstwerk werd gemaakt door Amelis (1,5 jaar) en haar moeder Leonie.

Amelis

Rakayleigh (7 jaar) schreef een mooi verhaal voor de Stedenwijker. Het gaat over hoe leuk ze het Arnhemplein vindt.

Rakayleigh

Van onderstaande kunstenaar hebben we helaas geen naam. Maar van zo’n mooie tekening fleurt de Stedenwijker wel op!

Wil jij ook meewerken aan de Stedenwijker? Heb je iets belangrijks te melden over de wijk? Heb je een leuke activiteit, ken of ben jij een bijzondere Stedenwijker of wil je gewoon een mooi verhaal schrijven? Stuur je artikel naar destedenwijker@outlook.com en dan kunnen wij het plaatsen als persbericht of artikel voor de volgende editie (januari 2024). Wij hopen op veel mooie stukjes!

Door Kim

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.