Op de dinsdagen kunt u in Buurtcentrum De Inloop een kopje koffie of thee komen drinken en een praatje maken met andere mensen uit de buurt en vrijwilliger(s).

U moet zich wel van te voren aanmelden, dit kunt u doen bij Vanessa Steenbergen. U kunt mailen naar: vsteenbergen@deschoor.nl of bellen/appen naar:
06 14 67 71 31

Omdat we de groepjes klein en gezellig willen houden, spreken we samen een tijd af dat u kunt komen.

Wij hopen u graag te zien op de dinsdag!

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.