Op zondag 23 juli 2023 zal het Ouder en Kind Festival weer plaatsvinden op het Arnhemplein. Het belooft weer een fantastische dag te worden. Zoals elk jaar zal het plein weer vol staan met leuke dingen om te doen en te beleven voor ouders en kinderen samen. Er is bijvoorbeeld de OKI (Ouder en Kind Inloop), waar de kleintjes lekker in de zandbak kunnen spelen of een vingerverfen met hun ouders. Ook staat de Nieuwe Bibliotheek er, en is er een stoere activiteit van de Stoere Vaders Club.

Het Festival wordt geopend met theater en volgens traditie door de goochelaar Gerard Poot. Er zijn tal van culturele en creatieve activiteiten die ouders en kinderen samen kunnen doen. En dit jaar zijn wij er ook bij! Voor het eerst zal er een gedrukte editie van De Stedenwijker verschijnen. Het is een speciale OKF editie, maar hij is nog niet af. Wij vragen kinderen om samen met hun ouders ons te helpen de krant af te maken. Als je jou krant af hebt, stuur hem dan naar destedenwijker@outlook.com. Dan plaatsen wij hem in de volgende online editie.

We zien jullie graag bij het Ouder en Kind Festival op 23 juli! Mis het niet.

Door Kim

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.