Beste lezers,

Vanwege diverse omstandigheden heeft de Redactie van De Stedenwijker besloten om over te gaan van maandblad naar kwartaalblad online.

De eerstvolgende editie zal op 1 juli aanstaande weer verschijnen.

Er worden wel door de maanden heen persberichten voor u geplaatst, zodat u op de hoogte blijft van belangrijke activiteiten.

Blijf dus de site raadplegen en weet wat er gebeurt in Stedenwijk en omgeving.

We ontmoeten u weer in juli met frisse moed. Blijf genieten van het mooie weer en maak van elke dag een mooie dag.

Namens De Redactie van De Stedenwijker

Heeft u wat interessants te melden of wilt u meedoen met de Redactie dan bent u van harte welkom. Mail naar: destedenwijker@outlook.com

Tot ziens

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.