Zondag 10 juli was het Rommelroute in Stedenwijk.

Het was een prachtige dag. Droog, zonnig, niet te warm.

Heerlijk weer om te verkopen en te socializen.

In mijn straat zat ik met 2 buurvrouwen. 3 dames met leuke, mooie, nuttige en gezellige spulletjes op een rijtje..

Er kwamen best wat mensen langs, wat het erg gezellig maakte .

Ook op de Breukelengracht en Amersfoortstraat en de straten daaromheen was het erg gezellig en druk.

Van deze buurtbewoners hebben we al leuke foto’s mogen ontvangen.

Kijk hier voor een impressie van een geslaagde Rommelroute.

Mocht je zelf ook foto’s hebben die je graag wilt delen in De Stedenwijker.

Stuur je foto’s dan gerust aan ons toe: destedenwijker@outlook.com

Door Petra

Sinds januari woon ik in de Stedenwijk in Almere. Ik ben enorm trots dat ik nu inwoner van Almere ben en dan woon ik ook nog in – wat mij betreft – het hart van Almere, Stedenwijk. Ik wil mijn nieuwe buurt graag zo snel mogelijk en zo intens mogelijk leren kennen. Daarom heb ik mij meteen aangesloten bij het team dat deze leuke buurtkrant de Stedenwijker maakt! Op mijn eigen ontdekkingsreis door mijn nieuwe wijk bezoek ik bedrijven in de wijk. Deze maand zijn dat de Buurtmarket en Kapsalon Avesta. Heb jij ook een bedrijf in de wijk en wil je een leuk stukje met foto’s in onze krant? Neem dan contact met ons op!