Donderdag 11 november marcheerden gedupeerden van de toeslagenaffaire en solidaire Almeerders naar het belastingkantoor.

We vertrokken van de Esplanade, liepen langs het Forum, het Stadhuisplein en door de Stationsstraat om aan te komen voor de ingang van het belastingkantoor. Zo’n veertig mensen, gedupeerden en mensen die hun solidariteit wilden tonen, liepen mee. Bij het belastingkantoor zijn we in gesprek gegaan met de directeur van het regiokantoor Flevoland. De directeur beloofde te gaan onderzoeken of het mogelijk was een loket te openen voor de gedupeerden in Almere, zodat zij lokaal geholpen en ondersteund kunnen worden.

Ben jij gedupeerde? Neem contact met ons op.

In Almere wordt er een steungroep opgericht van gedupeerden. Zij willen zoveel mogelijk gedupeerden in Almere bijeenbrengen. Want samen staan we sterker. Wil jij in contact komen met de steungroep? Mail naar destedenwijker@outlook.com

De solidariteitsmars in de media

Je bent niet alleen – Voordracht voor de Gedupeerden

Reportage van Omroep Flevoland

Door Hanna

Computernerd, kickbokser en moeder met een liefde voor plantaardig koken en Britse humor. Ik woon sinds 2013 in het mooie Stedenwijk. Ik ben trots op Almere haar groene omgeving en het feit dat je soms sneller met de fiets bent dan met de auto. Voor de Stedenwijker maak ik filmpjes en schrijf onder andere recepten en ook verzorg ik de website.