Joke organiseert activiteiten in de Wijkhoek in Stedenwijk Noord. Voor, maar ook tijdens de lockdowns ten gevolge van COVID-19, kookt zij samen met haar vrijwilligers maaltijden voor bewoners in de buurt die dat goed kunnen gebruiken.

Daarnaast organiseerde ze voor de lockdowns onder andere een wandelgroep voor bewoners met de longziekte COPD, om hen een fijne, laagdrempelige manier te bieden om met elkaar fijn in beweging te blijven.

 Aanmelden voor de COPD-wandelclub kan bij Joke Rebel door haar te bellen op +31 6 41364932. 

De meeste andere activiteiten die in de Wijkhoek georganiseerd werden, liggen vanwege de lockdowns even stil. Zodra het weer kan, zal ze de deuren weer openen. Gelukkig zit ze in de tussentijd niet stil en werkt ze hard om de bewoners in de buurt wekelijks te voorzien van een maaltijd.

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.