Gezondheidscentrum De Spil van Zorggroep Almere organiseert samen met Wijkteam Almere en De Schoor een gezellige activiteitenmiddag voor jong en oud op zaterdag 6 april tussen 13.00 – 16.00 uur in gezondheidscentrum De Spil (’s-Hertogenboschplein 1, Almere Stad) en Buurtcentrum De Inloop (’s-Hertogenboschplein 8, Almere Stad).


Gratis activiteiten

Jong en oud kunnen meedoen aan allerlei gratis activiteiten die door diverse (Almeerse) organisaties worden aangeboden. Zo maakt een kinderwerker van De Schoor lekkere, gezonde hapjes met ouders hun kinderen. Begeleidt een buurtsportcoach van Talent in Opleiding senioren tijdens een gezellige zitgymles. Danst Najoua Leidsman van het Jonge Kind Centrum met ouders en hun kleintjes van 0-4 jaar. En kunt u een wandeling door de wijk maken met het Schakelteam. Daarnaast vertellen fysiotherapeuten van Zorggroep Almere ouderen alles over hoe u het risico op vallen verkleint en geeft Collectief Stedenwijk Zuid Groen informatie over kabouterpaden voor kinderen in Flevoland.

In de Buurtkamer van Buurtcentrum De Inloop kunt u bovendien genieten van vegetarische soep en een lekker broodje. U bent van harte welkom.

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.