Beste Almeerders,

Namens Scouting de Cirkel mag u vertellen dat we dit jaar het Ramadan Restaurant organiseren. Hierbij zouden we graag uw hulp willen hebben. De aankomende weken willen we kwetsbare Almeerders een fijne avond met lekkere maaltijd aanbieden. Op de zaterdagen 16, 23, 30 maart en 6 april zal er in het Huis van Vrede een Ramadan Restaurant verzorgd worden.

Het is moment om een praatje te maken met mensen van verschillende achtergronden, voornamelijk onze jonge enthousiaste vrijwilligers. Er zullen wekelijkse tientallen plekken zijn voor kwetsbare Almeerders, denk aan mensen die te maken hebben met eenzaamheid en financieel kwetsbaar zijn.

Wij zouden graag een contactpersoon willen die bij ons, van Scouting de Cirkel, mensen aan kan melden. U kunt ons bereiken via mailadres: penningmeester@scoutingdecirkel.nl of via Whatsapp: +31 6 55693487 .

We zouden graag wekelijks de donderdag voor de desbetreffende Ramadan Restaurant de aanmeldingen ontvangen hebben in verband met voorbereidingen.

Praktische informatie:

Programma

16-23-30 maart

Aanvang 18:00

Afsluiting 20:00

6 april

Aanvang 19:00

Afsluiting 21:00

Locatie

Amsterdamweg 1B

1324 RL Almere

Mocht u vragen hebben of suggesties? Neem dan gerust contact met ons op!

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.