In december 2022 hebben we buurtbewoners gevraagd om een foto van hun kerstboom in te sturen voor onze ‘mooiste-kerstboom-van-Stedenwijk-wedstrijd’.

De winnaars zijn bekend, de mooiste kerstboom van Stedenwijk was dit jaar van Petra en Willem Bosch, van de Olstgracht. Hierboven staat een foto van hun prachtige kerstboom.

Afgelopen weekend ben ik langs geweest om een lekker doosje bonbons langs te brengen:

Van harte gefeliciteerd Petra en Willem!

Door Kim

Mijn naam is Kim, en ik woon sinds 2013 met heel veel plezier in Stedenwijk samen met mijn man en twee kinderen. Ik werk als paleo-ecoloog bij een archeologisch adviesbureau. Dit betekent dat ik bij opgravingen onderzoek hoe de natuur er in een bepaalde tijd uitzag, of wat mensen aten. Met mijn stukjes in De Stedenwijker hoop ik buurtbewoners te verwonderen over de natuur in onze buurt. Want die is mooi en daar moeten we samen voor zorgen.