Mijn naam is Chaeli Ashlyn, ik ben 23 jaar en ik woon in Almere-Poort. Sinds eind 2019 is schilderen voor mij een therapeutische uitlaatklep geworden.

Ik maak schilderijen die abstract van aard zijn, hierbij werk ik het meest met de ‘Fluid art’ techniek. Mijn werk wordt geïnspireerd door emoties, de natuur, het heelal of door thema’s rondom identiteit en mentale gezondheid.

Kunst is voor mij een medium voor zelfexpressie. Het geeft mij de ruimte om bepaalde vraagstukken en emoties uit te werken, te visualiseren en te communiceren. Ik hoop hierbij dat mensen bij het zien van mijn schilderijen de vrijheid voelen om aan het kunstwerk een eigen, persoonlijke betekenis te geven.

Om mijn passie voor kunst te delen met anderen verkoop ik mijn werken. Het is mogelijk om bestaande schilderijen te kopen maar ik maak ook werk op aanvraag waarbij jij de stijl, kleuren en maat zelf kunt kiezen. 

Mijn atelier zit in het kunst-en cultuurcentrum ‘Pygmalion Poort’, gelegen in Almere Poort. Deze deel ik samen met mijn vader die ook kunst maakt.  

Zijn werk bevat voornamelijk realistische (tropische) natuur scenes. In zijn meest recente schilderij genaamd ‘Een Caribische groet naar Almere’, verbeeldt hij met Caraïbische bloemen, de kersenbloem en de skyline van Almere, drie plekken (Curaçao, Suriname en Almere) die een rol hebben gespeeld in zijn vorming als kunstenaar.

Wil je onze schilderijen in het echt bekijken? Je bent van harte welkom in ons atelier. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een atelierbezoek kun je een mail sturen naar chaeliashlyn@hotmail.com

Door Petra

Sinds januari woon ik in de Stedenwijk in Almere. Ik ben enorm trots dat ik nu inwoner van Almere ben en dan woon ik ook nog in – wat mij betreft – het hart van Almere, Stedenwijk. Ik wil mijn nieuwe buurt graag zo snel mogelijk en zo intens mogelijk leren kennen. Daarom heb ik mij meteen aangesloten bij het team dat deze leuke buurtkrant de Stedenwijker maakt! Op mijn eigen ontdekkingsreis door mijn nieuwe wijk bezoek ik bedrijven in de wijk. Deze maand zijn dat de Buurtmarket en Kapsalon Avesta. Heb jij ook een bedrijf in de wijk en wil je een leuk stukje met foto’s in onze krant? Neem dan contact met ons op!