Beste buurtbewoners,

Ik heb ooit de “Schommelwilg” gemaakt. 

Het zijn schommels die ik tien jaar geleden heb opgehangen voor onze eigen dochters. Inmiddels spelen alle kinderen uit de buurt ermee en probeer ik het netjes te houden, te beheren en controleer ik de veiligheid.

Daarom vervang ik iedere twee jaar de touwen. Dat is iets wat nu weer moet gebeuren. Het is investering van ongeveer veertig euro, aangezien het een sterke kwaliteit moet zijn en minstens twintig meter lang.

Ik zou graag willen vragen of het mogelijk is om mij financieel te ondersteunen 🌳 Wie helpt mij mee?

Hartelijke groet,

Patrick Slijpe

De boom staat op de Meppelsingel voor meer informatie kun je mailen met slijper64@gmail.com

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Zo zorgt Petra voor de interviews met lieve, mooie, bijzondere stedenwijkers. Hanna zorgt voor de website en draagt af en toe een stukje bij. WijkwerkerBertyne, laat professionals uit de wijk aan het woord, en houd u op de hoogte van alle activiteiten. De meeste foto’s die u bij de artikelen ziet, zijn gemaakt door Meinke. Ook deelt Meinke haar lekkerste recepten. Kim draagt haar steentje bij op het gebied van natuur in de wijk. De stukken worden geredigeerd door Jane. Ook Jane draagt daarnaast artikelen bij. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Lynn is onze nieuwste aanwinst en draagt bij als boekenschrijver en -recensent.