Inmiddels zijn wij aangekomen bij onze novembereditie. November, de één na laatste maand van het jaar. De dagen worden korter en donkerder. We vinden het niet erg om naast onze gewone bezigheden die korte dagen op de vullen met het gezellig maken binnen als buiten, om van de mooie avonden te genieten.

Doe de kaarsjes aan schenk lekker een kopje koffie, thee of chocomel in en lees weer het wijknieuws in onze Stedenwijker.

Er wordt weer gezongen door de kinderen met de mooi gemaakte lampionnetjes op 11 november; Sint Maarten, vergeet u niet de snoep te binnen te halen. U kunt het ook vieren samen met OBS De Achtbaan.

Heeft u een weekendje vrij, probeer het recept Vegan Chickpea Curry uit van Meinke. Daarna kunt een een fikse wandeling maken. Proef en voel de wind en geniet van de bomen in herfstkleur. Kim maakt u attent op de Amerikaanse eik, In vuur en vlam.

Petra geeft u een preview van de Floriade. Laat uw mening horen, doe mee met de  poll. (Op de hoofdpagina van de website).

Ik heb een stuk voor u geschreven over de Wereld Diabetes Dag, zodat u preventief te werk kan gaan en weet wat er speelt als iemand diabetes heeft in uw omgeving.

Bewonder nog even het mooie werk van onze Stedenwijker Graffiti-artiest Job Roosen.

U ziet we hebben voor elk wat wils. De Stedenwijker moet boeiend blijven voor iedereen. Wilt u ook een stuk schrijven voor ons of ons attenderen op nieuws dat zich bij u afspeelt. Stuur een e-mail bericht naar: destedenwijker@outlook.com

Veel leesplezier en tot de volgende keer.

Door Jane

Hallo mijn naam is Jane. Sinds mei 2021 heb ik mij aangesloten bij de redactie van onze digitale buurtkrant "de Stedenwijker". Ik woon al 37 jaar met heel veel plezier in Stedenwijk Midden. Veel opbouw, herstel en nieuwbouw meegemaakt in Almere en er valt altijd wat te beleven in Stedenwijk. Ik ben benieuwd en geïnteresseerd in mijn omgeving en ik vind het leuk om op deze manier een bijdrage aan mijn wijk te leveren.