Kook de gewenste pasta tot het gaar is. Ik heb dit keer fusilli gebruikt, maar het kan in principe met alle soorten pasta. Giet af,  spoelen en aan de kant zetten.
Doe een scheut olijfolie in een koekenpan en voeg daar een theelepel gehakte knoflook aan toe en fruit licht aan.
Blus af met een scheutje witte wijn. Doe dan de kookroom erbij en roer even door. Zout en peper en de Parmezaanse kaas erbij. Roer goed door. De saus wordt nu wat dikker. Een handjevol peterselie erbij en de pasta die we eerder aan de kant hadden gezet toevoegen. Laat even doorkoken en serveer met een beetje geraspte kaas erover.
Smullen maar…

Olijfolie
Pasta
Zout
Peper
Parmezaanse kaas (geraspt)
Witte wijn
Knoflook
Peterselie

Door Meinke

Hallo mijn naam is Meinke en woon in Literatuurwijk. Ik ben daar gastouder en woon samen met mijn dochter en mijn lieve varken Ludwig (Louie) In mijn vrije tijd ben ik fotograaf.