Beste Stedenwijkers,

Mijn naam is Karin Breedveld en sinds 2013 werk ik als  gebiedssecretaris voor Stad West, waar Stedenwijk onder valt. In mijn werk kom ik veel in contact met bewoners(initiatieven) die iets willen organiseren om hun buurt of wijk mooier, gezelliger of groener te maken. Voor coronatijd kwam ik veel in de wijk om persoonlijk kennis te maken en te horen wat er speelt en leeft in de buurt. Echter, sinds maart 2020 moeten mijn collega’s en ik zoveel mogelijk vanuit huis werken, en gaat het contact vooral virtueel. Ik kijk erg uit naar het moment waarop het weer persoonlijker kan!

Bent u bekend met het wijkbudget, waarmee ik bewonersinitiatieven kan ondersteunen? Misschien heeft u een idee voor een activiteit om uw buren beter te leren kennen, wilt u samen iets doen met/voor uw buurt of wilt u meer weten over het wijkbudget? Neem dan contact met mij op en dan kijk ik graag samen met u naar de mogelijkheden. Uiteraard passend binnen de huidige Covid-19-maatregelen. U kunt mij bereiken via 06-527 83 832 of kbreedveld@almere.nl

Hopelijk tot binnenkort!

Door De Redactie

Het mooie van deze krant is dat hij niet alleen gemaakt is voor Stedenwijkers, maar ook door Stedenwijkers. Alle redactieleden wisselen elkaar af met het schrijven van het voorwoord. Kim draagt haar steentje bij als eindredacteur en op het gebied van natuur in de wijk. Hanna zorgt voor de website en deelt haar lekkerste recepten. Patrick is als coach geïnteresseerd in mensen en schrijft daar over. Ook schrijft hij als wijkveteraan over onze wijk.